The House in the Valley - Poppy Bevan Design Studio
2007
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2007,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

The House in the Valley

Category

Alterations & Additions, Interiors

Setting

Rural

 

Location

Wamberal, Central Coast, NSW

 

The Project

The House in the Valley lays on a grand, verdant estate within minutes of the beach.

This home is over 40 years old and was a shadow of its potential self. It needed a bold, clarifying intervention to make the most of its stunning acreage site and to become an ideal home for its custodians.
The original home didn’t speak to the confident and successful character of our clients and the new design delivers a bold solution that is perfectly tailored to a lifestyle of sophisticated gathering and togetherness.

Back to Our Projects