The House on the Hill - Poppy Bevan Design Studio
1998
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1998,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

The House on the Hill

Category

Alterations & Additions, Interiors

Setting

Rural

 

Location

Erina Heights, Central Coast, NSW

 

The Project

Located on a grand estate just minutes from the beach The House on the Hill is one of the Central Coast’s prestigious properties.

The original home is over 2000m2 and is surrounded by supremely private manicured gardens that wrap around an idyllic resort style courtyard pool. Yet the interior planning and design were no reflection of the home’s unique and highly driven inhabitants. This extensive renovation refined the house to become a timeless, elegant, and truly bespoke home that tells the authentic story of those who live within.

Back to Our Projects